Grups 'Mixtos'. Oferta de 4t i 5è d'anglès

Publicat el 04 de juliol de 2017

Informació sobre els grups ‘Mixtos’  de modalitat combinada presencial /telemàtica de 4t i 5è.

 

  • Aquests grups s’anomenen mixtos perquè tenen places reservades pel departament d’ensenyament per a professorat de primària i secundària i també s’ofereixen places per a alumnes oficials ordinaris.

 

  • Enguany tindrem dos grups mixtos d’anglès, un de 4t i un de 5è. Els trobareu en els horaris de matrícula d’anglès ( són els mateixos que els del Pla d’impuls).

 

  • El grup de 4t té 12 places reservades per a professorat i s’ofereixen 18 per a alumnat oficial.

 

  • El grup de 5è té 18 places reservades per a professorat i s’ofereixen 12 per a alumnat oficial.

 

  • La modalitat combinada presencial/ telemàtica vol dir que hi haurà una part de classe presencial i una altra en modalitat telemàtica. La part presencial es durà a terme de 18.30 a 20.30h els dies de classe, i la part telemàtica es farà fora de classe. Per a aquesta part telemàtica una vegada començat el curs la professora,Victòria Pérez, indicarà la feina que s’haurà de fer amb la plataforma virtual Moodle, i que complementarà la part presencial.  Pel que fa a lectures, i tota la resta de la programació, no hi ha cap diferència amb la resta de cursos.

 

  • L’assistència funciona de la mateixa manera que en la resta de cursos.

 

  • Pels que esteu ja apuntats al Pla d’impuls, es tracta del mateix curs, amb l’única diferència que aquest curs acadèmic , a 4t i 5è la composició del grup serà ‘mixta’ amb alumnes procedents  del Pla,  i alumnes oficials ordinaris.

 


 ‹ 

contacte

 

 

nom i cognoms

 

 

 

email (* obligatori)

 

 

 

departament

 

 

 

observacions